mobilbloggning

De känns fortfarande inte bra, men de kommer de nog inte göra på länge heller. Fast jag tänkte endå börja blogga igen tror jag. Iallafall kan jag berätta vad ja fick i julklapp. Jo jag fick en ny telefon, presentkort, godis, pengar och en mörkblå onepiece. Jag är nöjd slm satan faktiskt! Idag har ja inte gjort nå mycket alls. Vaknade cirka elva då jag sprang upp och gjorde köttbullar och mackaroner. Sen drog jag och syrran upp på rummet med en stor skål glass å satte på ''tre kronor''. sen åkte vi vidare till en massa härliga personer och snackade. Nu på kvällskvisten sitter vi dock och kollar på ''skilda världar''. Superbraiga filmer de kan jag lova er!



Bloggpaus

Nu tar jag en bloggpaus över julen. Jag känner att jag behöver komma ikapp tiden.

Kort inlägg för jag har ingenting att berätta nu.

Sitter framför tvn men en skål men glass i. Lyxliv lever jag just nu. Klockan två ska vi åka till stan, de skrev jag ju igår. Nu ska jag baka de som vi inte bakade igår. Någon sånhär lakridsgodis?




Nattdjur som äter gröt

Blev inget julbak för mamma kom hem senare än vad jag trodde så jag orkade inte. Imorgon så ska jag och mina två syskon åka till sala för att inhandla som sista julklapparna. Så jag kommer nog hem sent. När vi har kommit hem ungefär klocan 6 ska vi åka till min syster i heby. Hon bjuder på gröt och eftersom de är uppesittarkvällen imorgon så ska vi kolla på några filmer. Mys!


Den köpte jag i tisdags när vi var i gränby.



Storstädning och dammråttor

Daniella sov här inatt. Fast hon gick hem klockan 1 ungefär. När hon hade gått gick jag raka vägen in i mitt rumm och töjde undan allt skit. Så nu ser de faktiskt skinande rent ut i mitt lilla rum. Mublerade om gjorde jag också. Mamma kommer hem klockan fyra. Då blir de julbak igen. Eller julgodis kanske man ska kalla de. Senare ikväll sätter jag nog på en film och myser ner mig i sängen till de.


pulkarace och uteliggar hjälte

Kom hem från träningen för en stund sedan och vet ni vad? Jag plockade upp en uteliggare på vägen hem. Nej så va det inte. Jag plockade upp Daniella på vägen hem och hon vart så glad så och skulle pressa in sin pulka i vår baklucka. Vi ska faktiskt ut och åka sen. För vem växer ifrån det? Inte jag och Daniella iallafall. Och vill ni veta en till sak? Uteliggaren Daniella ska sova här inatt. Jag erbjuder henne rum och frukost. Fan va snäll jag är.

Julhandling

Har inte skrivit på hela dagen. Dåligt av mig. Men nu drar jag igen dagen. Jag gick till skolan och åkte bussen till våla. Sen klockan halv ett, så åkte jag in till stan med mig familj. Vi julhandlade och åt på restaurange. Trevligt! Men nu är vi hemma igen. Nu ska jag och min syrra kolla på ''Jägarna''. Vi laddade hem den igår och kollade på den. Men klockan blev lite väl mycket så vi fortsätter idag. Får se om jag skriver sen.


Suddig bild!

Hoppsan, där kom de en bloddroppe?!

Helt plötsligt nu en tid så har jag börjat blöda näsblod hela tiden. De bara kommer, och så rinner de i timme nästan. Nu när jag stog i duschen s¨bara började de rinna förfullt. Då vet man inte vad man ska göra, för man är blöt och då går de inte att stoppa papper i näsan. Men de gick som de gick. Nu sitter jag iallafall här med en tuss i näsan och trött efter den hårda träningen. Usch de smakar blod i munnen nu också. Kul att läsa va? Men nu vet ni vad jag har för problem hela dagarna.


Snöbollskrig och en massa utskällningar..

Nu har jag nog mullat sönder alla förutom några. Men så kom en viss person och vi var tvungna att gå hem. Men vi fortsatte ett tag till. Vi borde också få ha lite kul! Men nu är jag iallafall hemma, sur, blöt, krulligthår, trött och taggad för nästa snöbollskrig som sker ikväll. För då ska jag nämligen ut och bomba igen. Fast inte så länge, för vid kanske åtta måste jag dra mig till hallen för träning. Sen hem och klä den fina granen som vi hämtade i lördags. Blir en fullbokad kväll idag med.



16,45

Kom nyss upp ur badkaret. Skönt att ligga där i en timme och bara fundera. Snart ska jag äta, sen blir de filmmys med familjen. Jägarna 2, undrar om den är bra ja. Men de visar sig väl ikväll. Måste ju passa på att njuta av den tiden som är kvar på denna helg, för imogon börjar ju skiten igen. Fast vi ska bara pyssla hela dagen imorgon. så de blir lungt. Plus att vi börjar tjugo minuter senare. Känns härligt!


Kan inte nej, sluta tänka på dig

De blen några bilder iallafall. Så nu har jag några på lagret. Jag och Daniella skildes åt efter att vi hade varit ute. Men hon kommer till mig ikväll hoppas jag så vi kan mysa.




Kung för en dag


Daniella och jag har nyss klämt i oss en varsin toast. Känns skönt på en söndag. Gårdagen blev lyckad som fasen. Synd bara att Daniella va trött typ kl 11. Men annars hade vi roligare än något annat. Snart tänkte vi dra ut en sväng för att fota lite. Då ska jag ta med mig min kamera jag också så ni får lite bilder. Egentligen skulle jag till uppsala idag men min bror. Men de blev inte så heller, så jag och Daniella kommer nog fortsätta denna dag tillsammans.


Gammal bild!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Nu har jag lekt skogsmulle ute i rengnet. Men de va de verkligen värt, för jag hittade den finaste granen i världen. Sen så grillade vi korv och något annat godis som efterrätt. Men nu är jag hemma igen och har nyss kommit ur en varm dusch. Ska fixa mig lite för de blev så att vi skulle ut en sväng ikväll jag och Daniella. Sen så slaggar hon hos mig och myser sönder mitt rum som hon oftast gör. Nu ska jag dunka musik så ni får inte störa.


Julegran och blingbling

Kom nyss hem från Daniella. Vi har fotat lite hon och jag. Så de blir snart en ny header. Med lite snö på faktiskt. Snart ska jag ut i skogen för att hugga gran och grilla korv. Synd att de den där J*vla snön har kommit. Annars skulle de va hur mysigt som hels! Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Kanske träffar Daniella sen igen. Vi får se.

Pinglan är redo för en alldeles livad natt!

Har fixat mig klart inför kvällen. Känns lite töntigt kanske. Men de är mycket trevligt att träffa massa härliga killar och tjejer. Nu ska jag packa för de blev så att jag övernattar hos Daniella. Så de kanske inte blir något mer inlägg nu idag. Så jag säger väl godnatt till er som sovet tidigt.

Jag och Daniella ska fota imorgon. Så då blir de bilder!

Fest!

Sitter och kollar när Daniella rotar igenom sin garderob. Närvös tjej. Efter skolan åkte jag iallafall till frissan direkt. Klippte mig jätte kort så nu har jag typ inget hår kvar. Men bra blev de, och jag är supernöjd! Ikväll ska jag och Daniella till gårn. De är fest där så vi ska upp och kika in. De brukar vara ganska trevligt. Iallafall när vi gå ut. Sen så slaggar vi på gatan. Nej, men vi vet inte vem vi ska sova hos. Vi får se hur vi gör. Imorgon ska jag åka ut i skogen, för då ska jag nämligen hugga gran. Julgranen är de dags att släpa in vid denhör tiden tycker jag. Julstämningen blir ju alldeles underbar!

Då var denna dag slut.

Hemma nu igen efter spelningen. Eller ja har varit hemma rätt länge nu. Sitter och socialar mig med massa härlga folk. Fast snart blir de nog att hoppa i säng. Om jag ska orka den förfärliga fredagen. Då de blir en massa röjj med Daniella!

Error.

Närvös som satan!

Alltid när man äter något gott blir man alltid så himla mätt. De är jag nu efter pizzan jag klämde i mig. Se nu när jag har ätit upp den så ångra jag mig. Men i alla fall. Skoldagen rullade på som vanligt. Sen drog jag mig snabbt hem för ikväll är de nämligen spelning i folkan. Daniella kommer hem hit till mig ungefär tjugo över fem. Sen går vi direkt ner till foketshus för att lira på gitarren. Vi kommer väl hem kanske vid halv nio, nio? Då finns de ingenting att göra så allt jag behöver göra måste jag nog göra nu.




Jag får liksom ingen ordning.

Kollar på ''Berg flyttar in'' men de är slut nu. Så jag ska nog ta mig till min alldeles för sköna säng och sova lite. eller kanske sätta på en film. Fast jag är så trött plus att jag har så ont i huvudet så jag kanske borde ta mig en tupplur i typ hundra år?  Fast då skulle jag sakna alla underbara människor för mycket så då skulle de bli jobbigt istället. Men bara om jag får slippa den förfärliga skolan så skulle allt blir bra. Men de går ju inte heller. Tyvär.


Jag är inte hästintresserad alls. Men.

Underbara jul

Har nyss duschat av mig efter den hårda träningnen. Känns bra. Nu ska jag baka julgodis och sätta på hög julmusik på de också. Då man känner att julen är på G. Julen är så härlig! All den goda julmaten plus alla julklappar. Kan inte tänka mig någon bättre dag på året. Men jag tycker de vore lite mer julstämning om snön kom. Men den värkar sitta fast i himmelen.


Godemorgon i denna sal..

Steg upp ungefär sex imorse. Thua låg ett tag till. Men så fort hon kom upp så värmde hon en toast som hon smällde i sig. Svull. Vi fixade oss lite inför lucia dagen. Den gick ganska bra tycker jag väl. Men kul va de absolut inte. De är ju jätte skämmit att gå runt i tärnsjö. Vi ska lussa ikväll också. För föräldrarna. Kul. Sen måste vi spela upp nån pjäs. Inte så mycke längtan till denna kväll då. Men de kanske inte är meningen att ha kul heller. Nu ska jag fixa till mig igen. Så man inte ser ut som ett troll.


Thuas rubrik.

Har nyss beddat för en alldeles för mysig kväll med thua här brevid mig. Bussen åker inte och hämtar henne för att de är så halt så då kommer den inte fram. Men som tur är så finns jag så hon kan vara hos mig. Snart ska vi äta sen går vi direkt till gårn för vi inte har nåt annat liv. Sen klockan åtta måste jag vidare ner till hallen för träning är de dags för då. Sen åker vi hem till mig igen och myser. Handla ska vi också göra.



Puss

Jag älskar dig

Kollar på beck-pojken i glaskulan. Som jag har sett tusen gånger om. Så den är inte så himla bra längre. Men de går väl när man endå inte har något roligare för sig. Fast jag ska ändå isäng snart, är så myckesuper trött. Plusa att jag ska orka med hela skolan imorgon också. Lucia öning och lucia övning. De är inte ett dugg kul. Men allt kanske inte är meningen att vara kul heller. Nej jag tror jag tar och slutar här så jag inte blir allt för aggressiv.


Jag älskar dig bästevän

Kaos.

Kom nyss hem från en underbar dag i östa. Hos thua. Vi gjorde inte så mycke faktiskt. Men kul hade vi endå. Nu ska jag snart äta sedan vidare til tvn. Film blir de ivkäll som vanligt. Alltid på söndagar. Sen måste jag packa tills imorgon, för vi har gympa. Jag tycker att de börjag blir lite jobbit med bloggande. Och så hånder de lite andra saker också. Så jag kanske inte skriver så mycket.


Dags för härjning.


Vakande ungefär klockan elva idag. Då drog jag mig till soffan för att kolla när herrarna åkte skidor. Fyra kom vi. Sen halv två åkte jag till hallen för en härlig träning. Idag var vi bara åtta så vi körde nån konstig fotbollsgrej. Men kul va de. Sen när vi kom hem så bakade vi julgodis och en massa andra saker. Sen beställde jag pizza och klömde i mig de också. Mums. Nu ska jag ut en sväng och träffa många härliga männskor. Får se vad kvällen bjuder på.

lat människa

Har nyss kommit hem från frissan. De blev ingen klippning, fick en ny tid om en vecka istället. Nu ska jag sova jag är jätte trött så jag orkar inte ens skriva mera..

Lussebullsbak

Lussebullsbak är de här. Bilderna blev väldigt suddiga, jag vet. Men jag använde en annan kamera än vanligt så de blir inte vilka bra. Men ni får nöja er med de. Snart ska jag åka till frissan och klippa mig kort. Eller inte hur kort som helst. Men kortare än vanligt. Sen efter de kommer syrran från heba och äter med oss. Sen hoppas jag på film och mys så jag får unmgås med henne också. Nu ska jag gå och ta ut ennu en plåt med bullar.











Dags för bakning.

Ingen gitarrträning idag. Så de blir lungt på dan. Ikväll ska jag nog ut en stund och träffa några. Vi får se hur de blir med de. Imorse när jag vaknade och gick ut. Va du kramsnö. De betyder att de va världens snökrig i skolan idag. Eller kanske inte världens, men iallafall snökrig från alla håll och kanter. Men så kom våran lärare ut. Då blev de inte så kul längre. Men vi fortsatte. Sen när jag kom in va våran lärare as taskig. Då blev jag också taskig, så då fick jag skäll för de också. Men nu är jag iallafall hemma från skolan och de är jag glad över. Nu tror jag att jag ska baka lite lussekatter.


Irene huss

Har nyss slitit mig från soffan. Kollade på irene huss. Älskar henne och hennes filmer! På gårn, eller inte på gårn för vi va inte ens på gårn. Vi va ute och kollade när fyrorna hade julfest. Daniella hade med sig ballonger som moa och linus blåste upp och smällde. Kul verkade dom ha iallafall. Sen drog jag mig hem vid halv nio för de blev svinkallt om mina fötter. Nu tänker jag nog sätta på en film som jag förmodligen somnar framför. Hejdå!


Kul liv jag har!

Drar mig snart till gårn för lite härjning. Ska bara äta lite först sen tar jag mig dit på något vis. Daniella va nyss här en stund. Vi gjorde inte så mycket, mest nörda här framför datan. Men sen gick vi ut ett tag för lite friskluft med kom snabbt in. Tidigre idag så va jag i skolan som vanligt. våla sen luciaövning. Nu ska jag bege mig till bordet. Hejdå!

Du är inte värd de du har!

Varför går de så dårligt för brynäs nu hellt plötsligt? Dom ligger under mot Djurgården med 4-1. Illa. Nu måste vi skärpa oss och vinna dehär, annars brinner jag upp!

Har nyss tagit mig en dusch. För jag har nämligen varit i våla och lirat lite gitarr med några härliga våla och harbobor. En massa kul. Tidigare idag så gick jag bara i skolan som vanligt. När jag kom hem brann de på bordet. Som tur va, så han jag släcka de! sen satte jag igång med lussekatterna. Dom han inte blir klara för Daniella kom och hämtade mig. Men jag gjorde klart dom nu på kvällen. Super goda! Nu ska jag gör ett stort glas med oboy och heja på brynäs!



Såhär kan de ju också se ut när katten tvättar sig..

Vad?

Nu drar jag min snart till skolan för en lång dag. Men jag skriver såklart nr jag kommer hem!

Om du var vaken, skulle ja ge dig allt dedär.

Hatar att gå samma väg varje dag. Fram och tillbaka, dag in och dag ut. Den vägen är så tråkig. speciellt när jag inte kan ta sällskap men någon heller. Ibland kan de vara skönt, men oftast är de förjävligt.

Idag på hemkunnskapen bakade vi lussebullar och gjorde pepparkaksdeg. Tråkigt som vanligt. Fast idag va de roligare än någon annan dag. Sen hoppade vi på bussen och åkte till tärnsjö. Lika tråkig väg den med. För från våla till tärnsjö har jag åkt tusentals gånger. Men iallafall. Sen gjorde vi inte så mycket mera.

Nu ska jag ta och äta en bit mat och sedan vidare en sväng till gårn för att träffa några. Och som vanligt kila den vanliga vägen hem.



Tur att jag vågar vara mig själv, och inte som alla andra

Mums! Jag älskar att äta goda mackor på kvällen. Plus att jag va hungrig efter den hårda träningen. De gick bra idag men, eller de kändes mycket bättre att få ta i. Jag gick till gårn en stund innnan också. Då blev de bråka mellan två otroligt härliga killar. Och bråk brukar ju nästan aldrig sluta bra. De gjorde inte denhär gången heller. Men de reder dom säkert ut imorgon. Dom är ju killar och killar är speciella på något vackert sätt. Morgon dagen blir rolig. Jag har inga plander alls förutom skolan. Får se vad som händer, de brukar alltid hända något spennande om man har sånna vänner som jag.

De blir mycket bilder på min katt nu. Men min kamera är de något fel på så bilderna blir urdårliga. Men bättre än ingenting iallafall. d ser så tråkigt ut utan några bilder alls tyccker dock jag.


Vi är dom som är kungar om natten på krogen!

Har väntat på bussen med Thua. De va därför jag kom hem lite senare. Men bara för de så ska jag ju såklart inte srunta i att blogga. Så nu tänkte jag berätta följande. Vaknade försent idag. men jag han till skolan i bra tid endå. Tur. Vi tränade lucia. Och inte alls så mycket mer. Har fått två stora utskällningar idag. Så får se vad som händer på onsdag när vi ha våran vanliga lärare igen. Men vad kan hända. Nu ska jag äta och sen vidare på träning. Sjönt att få springa lite eftersom jag blev utslängd från gympan idag! Hejdå.


onda människor borde inte få leva.

Har nyss kollat på camilla läckberg - Olycksfågeln. Super bra va den. Nu ligger jag i sängen med datan i knät. Känns riktigt nördigt. Inte ett dugg trött är jag heller, så jag kommer väl inte orka gå upp imorgon. Men vet bryr sig? Våran lärare kommer endå alltid försent till första lektionen så han märker nog inte om jag kommer försent heller! nu ska jag försöka att sova iallafall. Godnatt!

Vill tipsa om en blogg också, Klicka här!


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Ligger under en alldeles varm filt i daniellas säng ock kollar på film. Daniella kan inte sitta still, så hon fotar lite på allt och alla. Klockan är snart fem. Så jag ska försöka slita mig från sängen ock ta mig hemåt. De regnar och är skitkallt i ute, så jag har ingen lust att gå hem. Men eftersom jag är jätte hungrig så tar jag mig hem på nolltid! Daniella och jag kollade lite på yrrol. Men den va så kpnstigt uppdelad. Så vi kollade klart på en film som heter puss. super bra båda två. Rekomenderar dom stort! Nej nu måste jag ta mig upp. Hejdå!

Min älskade du

Nu har jag precis duschat och ska ta mig hela vägen till coop för att handla godis och sen vidare till Daniella för att kolla på nån rolig film. De behöver vi. Benjamin kunder inte vara med. Synd och trist för jag saknar honom så! Men jag får väl nöja mig med min alldeles underbara Daniella. Men nu måste jag väl ta ock röra på fläsket. Hejdå!


Tur att jag har mina underbara vänner

Vaknade tidigt idag. Somnade sent igår. Kul. Nu kommer jag vara jätte trött imorgon. Men de är endå bara skola så. Idag ska jag träffa mina underbara Benjamin och Daniella. Ja vet inte vad vi hittar på. Men något kul blir de alltid. Klockan ett ska jag lämna nånting till fotbollslaget också. Som vi tydligen ska sälja. Och eftersom de är söndag. Så betyder de att de är filmkväll med familjen. De har vi alltid på söndagar. Mys! Nu ska jag ta mig en varm dusch, så jag håller mig varm hela dagen. Hejdå!



Brynäs♥

Sitter och glor framför tvn och kollar när brynäs förlorar mot timrå. 1-3 står de just nu. De är bara några minuter kvar nu. Men jag tycker vi har varit bra endå! Ja, juste. Kväleln igår blev helt underbar. först käkade vi pizza, och sen handlade vi godis och gick raka vägen in till Daniella och började svulla. Vi gjorde nästan ingenting faktiskt. Typ pratade och smsade. Jag somnade ungefär halv fyra. Daniella och Thua tror jag somnade tidigare, men jag väckte dom klockan fyra så dom vakande. Faktiskt så blev dom inte så sura, tror jag! Sen vaknade vi klockan åtta igen. Blev tyvär inga bilder. Men jag fotade lite tidigare idag, så jag har några andra bilder iallafall. Dom kommer imorgon för jusst nu håller vi på att fixa med min dator. Tränade också med damerna idag. Gick bra. Men jag mmärker ju själv att jag är mycket sämre än dom. Men de är så himla mycket roligare att träna med dom! Nu ska jag proppa i min en godispåse. Hejdå!

När musiken tystnar..

Wopp! Spelade gitarr hela vägen hem till mig. Och de är långt till mig från musiken så jag känner mig stolt. Vi tränade bara på jullåtarna som vi ska spela i folketshus. Nu väntar jag bara på att min syster ska komma hem så jan kan få mina pengar som hon är skylldig mig. Sen tar jag min till Daniella och övernattar där. Så de kanske inte blir något mer inlägg idag. Men imorn. Vi tänkte trippa ner till pizzan och äta. sen kollar vi nog på idol. Heja moa! Bilder kommer jag också knäppa, så dom får ni kika på imorn. Hejdå!


Du.

Har nyss klivit in i min onepiece. De är ju faktiskt fredag så man borde få ha sin onepiecedå tycker jag. De är dock en lång fredag att se fram emot. Skolan först till halv 12. Sen vidare till musiken och spela gitarr, sen hem och packa och vidare till Daniella. Jag, Thua och Daniella ska nämligen sova hos Daniella inatt. Äta på pizzan kanske vi också gör. Men på lördag kl 2, då blir de träning med damerna. Heejdå!


Somliga går med trasiga skor, säg vad beror de på ?

Walle och jag har alltis så kul när vi är tillsammans. alltså inte så tillsammans. Utan när vi umgås. De är nämligen min underbara syssling. Han och jag har alltid så kul! Tycker jag då. Oftast iallafall. Jag träffade han nyss. På gårn, men nånga andra mycket härliga människor. Men tillslut blev de bara jag och Walle kvar. Och de va då de roliga började. Smisk, Smisk, Smisk, Smisk och en jädra massa smisk fick han! Men kul tyckte han nog att de va. Men sen... sen kom de värsta. Walle skulle hem. Men som tur är så ses vi ju alltid imorgon. Nu ska jag ta mig en drill och fortsätta kvällen framför tvn. Hejdå!


Jag vill känna min fri!

Vilken trist dag! För de första måste man gå upp klockan 7 för att man måste till skolan. Sen åka buss till våla för att de är B-språk. Och i våla skulle jag träffa en trevlig människa som inte sa nått utan drog direkt. Fast jag älskar henne endå. Sen hela vägen hem från våla till tärnsjö. Där lektionen börjar med en Fet utskällning. Sen va de inte alls någon god mat så jag har varit vrålhungrig hela dagen. Sen hade vi gympa. Då vi körde handboll. Våral lärare, som tror att han är domare. Plus att han dömmer helt fel och hejar på de andra laget. Men vi vann. Ha! Usch. Men nu är jag äntligen hemma iallafall. Har en ''pungt'' massa läxor. Måste väl göra dom nu för dom ska in imorn. Får se om jag tar mig till gårn en stund sen, eller om jag bara drar ut för lite härjning? Hejdå!


Jag ska skärpa mig!

RSS 2.0