Puhh!

Tog mig hela vägen hem från träningen igen. Känner mig duktig! För de första kom jag nästan försent, och så va de iskallt ute. Sen så hade jag inte ens lust att träna idag så de gick inge bra alls. Men på lördag blir de andra puckar. Då är de damerna som gälle. Har tränat med dom nu några gånger. De är super kul! Fast jag är ju mycket sämre än dom. Men jag kan ju bli bättre om jag får lite mer motstånd som jag får när jag spelar mot damerna! Nu ska jag ta och käka lite. Igen. Vrålhungrig! Hejdå.



Suddig.

Suddigt!

Kom nyss hem från den alldeles underbara skolan. Nej. så va de inte! Kom nyss hem från en mycket lång och tråkig skoldag. Absolut ingenting är roligt i skolan. De enda vi gjorde va att träna på en massa lucia sånger som ingen kan. Eller de låter jätta falskt. Iallafall. Ikväll är de fotbollsträning. Jätte kul att springa i dehär jätte varma väder. Nej usch! Vi borde ta och springa inne istället. Men de går ju såklart inte. Fast jag längtar endå. Du ska jag faktiskt ta och fixa lita lunch, för den i skolan dög inte! Hejdå.



Borde kanske ta en sväng ut för lite fotning? Vänta! Bilder kommer.

Kallt, men på nått vis skönt!

Hoppade nyss ur en mycket varm och härlig dusch. Man blir kall när man är ute så länge så de passat bra med em varm dusch. Exakt, jag har nyss kommit hem från att ha varit ute med några mycket härliga människor. Trevligt!

-

Efter skolan idag hängde Daniella med mig hem. Eller först tvingade hon in mig på ica bara för att hon skulle köpa en big Chokladkaka! Men de gick bra de å. Sen drog vi vidare hem till mig och nördade datorn tills kockan kanske va fem. Daniella trog sig då hem för att äta. Sen möttes vi igen uppe på gårn. Underbart! Nu ska jag fortsätta kvällen med läxor. hejdå!



Rubrik ?

Drog mig till gårn vid kanske halv sju. sedan vidare till fotbollsträning med damerna. Gick fint idag med. De är hårt, men kul är de! Nu har jag precis duschat och ska nog sätta på em riktigt mysig film så jag somnar. Blir inte så långt inlägg nu, ni får hålla er tills imorn.


Har inga bilder på denhär datorn, så de fick bli denhär..

var hälsad min vän

Nu ska jag börja blogga igen! Jag har bloggat tillsammans med Daniella förut men vi gick skilda vägar så nu ska jag börja blogga ensam. Jag tänker berätta för er, vare sig ni vill eller inte, om min dag, visar upp foton, lägger in lite musiktips. Ja allt mellan himmel och jord. Hoppas du kommer gilla det!
-
Idag har jag inte gjort så mycket. Gått i skolan, gick hem till Daniella, åt en japp och va glad. Men nu är dagen snart slut och jag tänkte ta en sväng till gårn. För att kolla om mina kompisar finns där eller inte. Nu ska jag dra, men vi ses imorgon!
Daniella till vänster och jag till höger.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0